Toby Lee Blues Band

Toby Lee (født 27. januar 2005 i London) er en musikalsk ener og en særdeles erfaren ung teenager, der allerede har beriget Blues Heaven 2 gange med sit unikke spilletalent, og vi glæder os til Tobys 3. besøg i år. Som for Jimi Hendrix, Eric Clapton og Stevie Ray Vaughan, der alle var young starters og blev verdensstjerner, vil ingen af os bliver overrasket om det samme sker med engelske Toby Lee. Han har helt sikkert talentet og alt det som skal til for at blive “The Next Big Thing”. Nu kan du opleve forsættelsen og udviklingen af seneste 2 års jamsessions med stjernerne fra Arena Nords blues himmel. I år får vi endelig lov at opleve The Toby Lee Blues Band på Blues Heaven og denne gang i en fuldt 60 minutters koncert.
Den engelske guitar-sensation Toby behøver ingen nærmere præsentation, det virker som hele musikverdenen er på fornavn med dette supertalent. Internettet har over 300 millioner visninger på de sociale medier med Toby og han bliver hyldet af Joe Bonamassa som bluesens fremtidige superstjerne, og udnævnt til UK Young Blues Artist Of The Year i 2018. Toby er kendt som gæsteguitarist, og han har delt scene med storheder som Buddy Guy, Peter Frampton, Billy Gibbons, Walter Trout, Ronnie Baker Brooks, Wee Willie Walker, Mike Ledbetter med flere.

Nu er det 14-årige talent klar til et helt nyt kapitel med sit eget The Toby Lee Blues Band. Med Jason Page, Jack Alexander Timmis, Will Mason, Toby Wilson og Valerie Vet, er det et fullsize blues band. Mange vil gerne vide om Toby synger selv, men det er nok lidt for tidligt og må vente til stemmen er udviklet. Hans synger lidt, men får først og fremmest hjælp i suværene Valerie Vet, som er bandets vokalist.

Toby YouTube

Toby Lee Guitar/voc
Joel White Keyboard
Hannah Maiden Bass
Sam Jenkins Drums

   

Additional Info

  • Dato: Saturday, 02 November 2019
  • Tidspunkt: 21:15 - 22:15
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 1438 times