Ian Siegal

Ian Siegal blev født 4. februar 1971 i Portsmouth, England. Han droppede ud af kunstskolen sidst i firserne for at spille, først på gader og stræder i Tyskland og senere i Østeuropa . Han arbejdede sig langsomt frem til jobs og nu spiller han på alverdens største scener. Hans CV indeholder shows i 35 lande, gæsteoptræden med nogle af de store navne på blues og rockmusikken og et live-album optaget i Londons Royal Albert Hall. Ian er den eneste ikke-amerikanske, der to gange har scoret prisen MOJO Blues Album of the Year.
Ian fejrede netop 25 års jubilæum og i år vil den multi-award vinder turnere overalt i Europa og USA i forbindelse med hans 13. album »All The Rage«, hvor han også udgav en deluxe-pakke med hans mest populære sange sammen med en bog, der fortæller hele historien.
Ian er anset for at være en af de mest overbevisende og troværdige blues artister, der er kommet ud af Storbritannien siden ikonerne i tresserne. 
Siegal har samlet 11 britiske og europæiske priser og han har også tre Blues Music Awards nomineringer i USA.
I tillæg til bluesmusikken har Ian i mange år spillet og turneret med "France’s Orchestre National de Jazz" med et program, der hedder ”Broadway in Satin” som spiller Billie Holliday sange som er nået ud til TV i mange lande og har givet koncerter så langt væk som Sydamerika og Øst Afrika.

...“One of the most innovative, gifted and engaging blues performers on the planet today.” MOJO MUSIC MAGAZINE

Ian Siegal Gui, voc


Ian Siegal YouTube

Additional Info

  • Dato: Friday, 03 November 2017
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 556 times