IDMC Gospel Choir

Bag IDMC “Dedicated to the Ministry of Christ”, er et stort gospelkor fra London der i år fejrer 25 års jubilæum. Koret tæller femten medlemmer fra forskellige baggrunde og deres mission er at udsende et global besked om kærlighed, håb, glæde og fred.
Ført an af den prisvindende musiker, dirigent og grundlægger John Fisher har koret udgivet hele ni albums med gospe og soul. Koret har turneret over hele europa og har bl.a. sunget med forskellige solister som den italienske tenor Luciano Pavarotti . De har optrådt ved åbningen af de Olympiske Lege i 2012, Queen Elizabeth’s 60-års jubilæum som regent. Herhjemme har koret sunget Lukas Graham på Grøn Koncert og Tinderbox festivalen.

IDMC flyder på en bølge af succes, og vandt i 2018 titlerne  Premier Gospel, Radio Gospel Choir of the Year og Urban Music Award for Best Gospel Act 2018. Sangstemmerne får nakkehårene til at rejse sig og de gospel-soulede toner til at flyde ned ad væggene.

IDMC koret vil være til rådighed fredag som backing til de artister der måtte ønske det og ellers er de at finde søndag 3. november kl 16:00 til det store Gospel Heaven arrangement i Frederikshavn Kirke.

 

IDMC YouTube

Additional Info

  • Dato: Friday, 03 November 2017
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 557 times