Blues Beatles 

Blues Beatles er uden sidestykke Brasiliens mest populære bluesrock band og har været det nogle år. Første gang de seks fremragende musikere spillede udenfor Sydamerika var i Danmark i 2018, hvor der var begejstring og stor positiv overraskelse på samtlige spillesteder. Siden da er hovedparten af bandets tid blevet brugt i USA, hvor de sidste efterår trak ekstraordinære overskrifter for deres dynamiske optræden på Big Blues Bender festival i Las Vegas.

I november holder Blues Beatles et par fridage fra deres US-tour og optræder på såvel Blues Heaven i Frederikshavn som på Blues Paradise i Næstved. De største Beatles-fans vil overgive sig til det sprudlende og hårdt arbejdende band, og blues-fans vil blive overraskede over, hvor meget blues, der kan lægges ind i de gamle Beatles-sange. Der er ikke tale om kopier, men om fortolkninger – alt i blåt.

Det tog sangeren Marco Viana’s kærlighed til Beatles og de øvrige musikeres begejstring for blues at forme Blues Beatles. Viana sad altid og sang Beatles-sange på øveaftener, og da de øvrige faldt ind, gik det pludselig op for dem, at Lennon og McCartneys sange var ganske magiske i bluesudgaver.

Blues Beatles spiller på et højt musikalsk niveau. Musikerne har dyb respekt for de originale sange. Spilleglæden stråler ud af dem, og begejstringen smitter til publikum. Sympatiske og udadvendte musikere, der lægger hele deres sjæl i musikken og kan stå inde for hver eneste tone i deres show.

I løbet af sommeren udgiver Blues Beatles sit andet album. 200.000 følger Blues Beatles på Facebook, og mere end 20 millioner har tjekket deres videoer på YouTube. De skaber en fest – også i Danmark i november. 

Marco Viana, vocals
Igor Prado, guitar and vocals
Flavio Naves, keys and vocals
Bruno Falco, bas and vocals
Fred Barley, drums and vocals
Denilson Martins, sax

Blues beatles YouTube

Additional Info

  • Dato: Friday, 01 November 2019
  • Tidspunkt: 22:15 - 23:30
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 750 times