Wee Willie Walker

Wee Willie Walker, den 76-årige legendariske soulsanger, der kommer som vinder med hele tre 2016 music awards i bagagen! “Best comeback artist”, “Best blues album” og “Best soul singer”. Willie besidder den fløjlsbløde stemme, der straks leder tankerne hen på Otis Redding, Al Green, Sam Cooke og Ray Charles. Han tropper op med sit “All Stars Soul Revue Orchestra” der består af 12 m/k på scenen og som bl.a. tæller en hornsektion med 4 blæsere og 3 farvede backup sangerinder. Lyden fra det unikke Hammond B3 orgel med tilhørende roterende Leslie højttaler har også en stor rolle i dette lydunivers. Altså den helt store pakke, hvor alle stemmerne og samspillet med de fantastiske musikere, giver kuldegysninger over hele kroppen.

Tilbage i 1960'er indspillede Willie adskillige albums på de største soul og blues selskaber. Goldwax Records i Memphis, var hvor soul sangere som O.V. Wright og James Carr uddøgeliggjorde deres hits og (Checker en del af), Chess Records i Chicago var hvor blues legenderne Muddy Waters, Howling Wolf ændrede verdenshistorien.

Efter nogle år uden for rampelyset, opdagede Rick Estrin og Kid Andersen så dette unikum og efter udgivelsen af "If Nothing Ever Changes" i 2015 og derefter Live At Notodden i 2016, er den lille mand med guldvesten, nu på alles læber.
Soul legenden, med den mere end sublime stemme og det tolv m/k store soulorkester, spiller for første gang i Danmark.
Read more on blues.dk...

 

Yderligere information

  • Dato: fredag, 03 november 2017
  • Tidspunkt: 21:15
  • Scene: Chicago Stage
Læst 105 gange

Weekend ticket for
3. & 4. NOVEMBER, 2017

Kr. 665,- + gebyr  (€89,- + fee)

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO