Zac Harmon

English press and concert info here... 

Zac Harmon er en award-vindene guitarist, organist. sanger og sangskriver. Zac er født og opvokset i Jackson i hjertet af Mississippi. Zac Harmon er en ægte del af musikken, der kom fra byens historiske Farish street distrikt, hjemsted for blues legenden Elmore James.

Zac´særegne stil kombinere det bedst fra old-school soul-blues kunstnere som Z.Z Hill og Dorothy Moore med moderne tekster og temaer, der gør det muligt for blues at trække vejret i dette årtusinde. Zac kombinere elementer af alt, der påvirker ham, sjæl-blues, evangelium, reggae og moderne bluesrock.
Zac flyttede i 1980, efter endt college til L.A for at forfølge sin drøm og gøre karriere inden for musik. Han arbejdede som studiemusikker og begyndet at skabe sig et navn som sangskriver og producer for bland andet Karyn White, Freddie Jackson, Evelyn "Champange" King etc. I 2002 indspillede Zac sit første blues projekt, det resulterede i "Live at Babe & Ricky´s Inn", en elektrificeret hyldelst til "the blues", indeholdende 8 numre, der i sandhed omfavner den ægte lyd i Mississippi blues. Sammenholdt med sjælen i Zac´optræden i favoritter som "Forty Days", "Full-figured Woman" and "Stormin´in Mississippi" er denne "dreng" glad for at fejre at han musikalsk endelig er kommet hjem. "It´s been a long time coming, but a change has defintely come!"
Zac Harmon har udgivet en lang række album: "Live at Babe and Ricky´s Inn", 2002. "From the Root", 2009, "Right man Right now", august 2015. etc.
En fantastisk sanger med en fantastisk stemme, der sammen med sit band kommer ud over scene kanten, og får smilet og dansen glæden frem hos et altid veloplagt publikum.
Zac har spillet på utallige venues og store festivaler i hele verden, men har ikke på noget tidspunkt været i Skandinavien før. I kølvandet på det seneste album, gør han nu noget ved det og kommer til Blues Heaven fredag 3. november!

 

Additional Info

  • Dato: Friday, 03 November 2017
  • Tidspunkt: 22:25
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 556 times

Weekend ticket for
3. & 4. NOVEMBER, 2017

Kr. 665,- + gebyr  (€89,- + fee)

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO