Kilborn Alley Blues Band

English press and concert info here...

Om opvæksten i Champaign, i det centrale Illinois kunne hæmme et bands potentiale vides ikke, men siden år 2000 har Kilborn Alley Blues Band blomstret ud fra dette landlige miljø og udgivet 5 albums. Alle har været nomineret og vundet et dusin Blues Music Awards. Derudover er KABB Blues Blast vinder af “Rising Star Award i 2009” og Song Of The Year i 2010 ("Better Off Now").
Kilborn Alley blæste for alvor ind på den internationale scene i 2006, med den award vindende udgivelse "Put It In The Alley". Anmelderne roste dem for deres traditionelle Chicago- og Memphis soul, der afspejler en spændende nutidig sensibilitet. Gennem alle årene har KABB begejstret lyttere med en kombination af ungdommelig energi og en veterans forståelse af traditionerne og nuancerne. Med sytten år på vejen er seneste album "The Tolono Tapes" en smag af, hvad der sker, når Kilborn Alley kommer sammen i studiet med nogle af de venner, de har mødt på deres rejser.
Disse fyre opdrætter blues, angriber soul ballads, fordi de i modsætning til så mange af deres jævnaldrende forstår de ubønhørlige forbindelser mellem hver genre og gør dem til deres egne. Kilborn Alley Blues Band spiller blues som de mener det. Nej ... ligesom de ikke har noget valg. De får os til at huske, hvorfor vi i første omgang blev knyttet til denne musik.
Dette er blues plugget lige ind i forstærkeren: der er ingen studio trickery, ingen elektroniske distraktioner, ingen “laden som om”. Når de skifter gear og stilarter kan du ikke andet end slippe dit blues-mood løs og nyde kærligheden.
Man falder simpelthen for Kilborn Alley Blues Band fra første sekund, man ser dem. Der er mange bands der forsøger at “Play the Blues”, men The Kilborn Alley Blues Band får en til at føle glæde fra første sekund de går på scenen og selvom man ikke er professionel får man en inderlig lyst til selv at “Sing those blues!” Man møder mange folk gennem livet via musikken og disse gutter er bare folk som man er glad for at kende. De besidder denne tossede kærlighed til blues og det udstråler de på en meget sympatisk måde.
Guitaristen Josh "Hitman" Stimmel, er desværre ikke med på denne turne, da hans kone skal føde i starten af november. Det er heldigvis lykkedes at en af "vennerne" Mike Ledbetter kan træde til. Sangeren og guitaristen Mike Ledbetter var i mange år forsanger i Nick Moss Band. Ledbetter er det nye sort og på alles læber, efter han har slået pjalterne sammen med "Monster" Mike Welch, (mangeårig super-guitarist i festivalaktuelle Sugar Ray and The Bluetones, og de 2 "Mikes" har netop udgivet det grammy nominerede album "Right Time, Right Place)
Kilborn Alley Blues Band har spillet på utallige venues og store festivaler i hele verden, men har ikke på noget tidspunkt været i Skandinavien før. I kølvandet på deres seneste album, gør de nu noget ved det og endelig kommer glædes-sprederne til Blues Heaven lørdag 4. november!

Additional Info

  • Dato: Saturday, 04 November 2017
  • Tidspunkt: 23:45
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 1347 times