Doña Oxford

English press and concert info here...

The Two-fisted Boogie Woogie Mama from New York.
Hun er en af de få respekterede kvindelige rock'n roll-pianister i musikbranchen, med over tre millioner YouTube hits for hendes berømte "Boogie Woogie" showstopper.
Doña høster lovord fra de største stjerner, bl.a. selveste Keith Richards fra Rolling Stones er kæmpefan, og hun har spilllet med Keith flere gange.
Doña voksede op i New York og udviklede sit utrolige virtuose talent i East Coast klubber, før hun flyttede til Chicago og sidst Los Angeles.
Hun blomstrer som live-performer, sangskriver og en efterspurgt sessionsmusiker. Hendes musikalske C.V. omfatter sessioner med Van Morrison, Buddy Guy, Levon Helm, Hubert Sumlin,  Shakin'Stevens, Steve Lukather, Roger Daltrey (Who) og Ginger Baker (Cream), The Grateful Deads Bob Weir.
Doña's største drøm gik i opfyldelse, da hun optrådte med sit største idol, "The Father of Rock & Roll Piano": Mr. Johnnie Johnson, som var orkesterlederen bag Chuck Berry gennem årtier!Udover piano færdighederne har Dona Oxford en dyb, sjælefuld soul og blues stemme i stil med Aretha Franklin og Gladys Knight.
Hun har tourneret i 22 lande og 48 stater i USA og efter en succesfuld toure i 2015 som pianist og vokalist med den grammy vindende guitarist Albert Lee, besluttede Doña at tage sit eget band på tour i Europa. Hun lavede to meget succesrige tourneer i 2016, og fik fans over hele Storbritannien, Frankrig, Belgien, Schweiz og Tyskland.
Touren kulminerede med det seneste album, den kritikerroste "Live..and Loud !!" - produceret af Jim Williams. Doña har udgivet i alt 4 cd og hendes musik er også benyttet i adskellige film, bl.a. Eddie Murphy box office hit "Norbit".
"Jeg er så begejstret for Europa", siger Doña, "Jeg sørger for, at mine koncerter altid har en fantastisk atmosfære. Jeg er en passioneret fan af blues, blandet med funky soulmusik og jeg forsøger at udtrykke det på bedste vis i mine shows. Jeg elsker at få folk på dansegulvet! "
November er jo starten på den mørke tid og for at holde energien i top, vil et boost af en heftig dose D (oña)-vitamin være perfekt.…
Bandet har spillet på utallige venues og store festivaler i hele verden, men har ikke på noget tidspunkt været i Skandinavien før. I kølvandet på deres seneste album, gør de nu noget ved det og kommer til Blues Heaven lørdag 4. november!

Additional Info

  • Dato: Saturday, 04 November 2017
  • Tidspunkt: 19:45
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 1525 times