Pascal Geiser

English press and concert info here...

Pascal Geiser er en schweizisk sanger, guitarist, forfatter og komponist, der sidste år vandt den schweiziske blues-challange, hvor mere end tyve kunstnere deltog.
Denne titel gjorde det muligt for ham at repræsentere Schweiz under "International Blues Challenge" i Memphis i USA i januar måned, hvor han kom i kvartfinalen. Pascal og bandet deltog derefter i "European Blues Challenge", der fandt sted i april i Horsens, hvor han og det 8 mands store big-band brillierede med at vinde 3. pladsen, i et tæt kapløb med bands og solister fra 21 lande.
Pascal er vokset op med bluesmusikken og begejstrer med sine evne og charisma. Han pakker historier i sange, der undertiden er blide, men også meget tempofyldte med tætte arrangementer af hornsektionen.

Han skriver sine egne sange, som blandes med få kopinumre. Med på scenen har Pascal altid den 31-årige superpianist Shanky Wyser, der allerede i en alder af 3 begyndte han at spille klaveret. I dag er Shanky Wyser en af de største virtuoser i Schwitz. Han er musikalsk leder for det fremragende band med Claudio Berla på bas, Simon Moll på trommer og Rolf Mosele på guitar. Horn sectionen består Stefan Künzli på sax, Ernst Buchinger på trompet og Dominik Honauer på trombone der med deres instrumenter skaber højdepunkter og publikum forlader koncertfesten hoppende og dansende.

 

Additional Info

  • Dato: Saturday, 04 November 2017
  • Tidspunkt: 21:45
  • Scene: Spar Nord Stage
Read 1452 times