First of all, I'm gratefull and cannot thank enough all who helped and attended 11th annual Frederikshavn Blues Festival this weekend. 
Please hashtag all photos #bluesheavendk

15002340 10209350425229100 5450855939417047325 o

I'm not lying when I say that several dosins I spoke to told me that this was the BEST FESTIVAL EVER, not only in Frederikshavn, but in each and everyones INTIRE LIFE!!! The festival will change name 😇 More info to come, but here are some facebook comments from Sunday 6th of November (sorry but in danish, english will come):

Efter en veloverstået 2016-udgave med 7-800 publikummer hver dag skifter Frederikshavn Bluesfestival nu navn til Blues Heaven.
Kun en kendt og anerkendt festival kan tillade sig den luksus at skifte navn uden risiko for at blive glemt eller overset, men det er bestemt ikke tilfældet for Peter Astrups opfindelse, der er berømt i stort set hele verden - både blandt bluesmusikere og bluesfans.

Den ene stjernemusiker efter den anden stod på scenen I Det Musiske Hus i Frederikshavn, og mellem publikum talte jeg med franskmænd, spaniere, hollændere, tyskere, svenskere, nordmænd, islændingene og ja, selvfølgelig danskere, som var i overtal. Men at Blues Heaven DK er en international festival, er der ingen tvivl, og sådan vil det også være første weekend i november 2017. 
Festivalen i det smukke musiske hus bød på blues i alle afskygninger: Fra Ruthie Foster, der satte det i gang med lutter vellyd, charme og vuggende rytmer - hvem kan undgå at holde af en kvinde, der kender, husker og synger Sam Cooke-sange! Til vinderne af Danish Blues Challenge, The Cornfeds, der lukkede festen, inden sneen faldt over det nordjyske.

Robben Ford med Nordkraft Big Band, Mr Sipp med al sin dynamik, Roy Rogers med Delta Rhythm Kings, Christone Kingfish Ingram på bare 17 år, Steve Weston, der blæste ind fra England for at afløse sygemeldte Joanna Conner - Doug Deming, Corey Harris, Doug Maclead, Watermelon Slim og ikke mindst boogie-bandet Mitch Kashmar Band, der gjorde den akustiske scene ganske elektrisk - blues-mama Holle Thee Maxwell og "europamesteren" Eric Slim Zahl. Jo, det var stort med en særdeles fin lyd i begge sale i Frederikshavn.

I de seneste år har Frederikshavns bluesfestival haft "tilnavnet" Blues Heaven On Earth - til næste år hedder det blot Blues Heaven, og indholdet bliver uden tvivl lige så godt. som det var i år. - Kurt Helge Andersen Randers
---
Hej Peter. Jeg vil bare sige tak for en helt igennem fantastisk festival. Både min veninde og jeg syntes det var fantastisk. De folk vi mødte af medhjælpere var super søde mod os og vi følte os velkomne fra første sekund. Fed stemning og fantastiske kunstnere. Nu venter vi bare på at næste års billetter bliver sat til salg så vi kan komme afsted igen i 2017. Så endnu engang tusind tak for en fed oplevelse og et brag af en koncert 😊 - Tina Thorsen (Horsens området)
---
Verdens klasse. Tak til til Mr. Sipp og Peter Astrup - Sean Boisen Randers
(Foto til højre af Sean Boisen)
---
Tillykke tillykke tillykke med nok en forrygende succes. Jeg og mine bluessøstre synes alle at det var den allersombedste festival vi har oplevet, og er fyldt op af glæde og af beundring for dig, som vi kun ydmygt kan takke for så meget mere end fantastiske musikoplevelser, rammerne for at skabe den varme stemning, ja bare et gennemført suverænt arrangement..... Jeg troede at jeg havde oplevet festivalens højdepunkter, stjernerne på din blueshimmelen om fredagen, men jo, som du sagde lørdag morgen, det kan blive bedre og det blev det så sørme da også, med alle de bluesengle på scenen, som forførte os ind i det blå blå univers..... Glæder mig så meget til at følge Bluesheaven....... Du ER en stjerne. - I Think I like it here... (Som Christone "Kingfish" Ingram sagde flere gange under hans koncert) 🙌🏽🙌🏽🙌🏽💞🙌🏽🙌🏽🙌🏽 PS Kan du være i dig selv af bare lykke........ Om jeg var dig tror jeg at jeg ville sprække af bare stolthed.  Maja Burholt (Brønderslev området)
---
Christone "KINGFISH" Ingram, Robben Ford og Doug Deming & The Jewel Tones var virkelig 'STORE' oplevelser på Frederikshavn Blues Festival i år. Christone på bare 17 år er en ny stjerne på blueshimlen. Bliver spændende at følge ham i de kommende år. Jeg håber den gode Peter Astrup får Christone til DK igen snart :) Super arrangement med mange tilskuere - Jeppe Lauritsen, Fresse
_
12th annual Blues Heaven will be November 3rd & 4th 2017
Please hashtag all photos #bluesheavendk

Weekend ticket for
3. & 4. NOVEMBER, 2017

Kr. 665,- + gebyr  (€89,- + fee)

Køb billet her/Get ticket here

PROMOTION VIDEO

There will be more bands coming, but please sit back and enjoy the extraordinary talent of the amazing SUGARAY RAYFORD BAND, who never been to Denmark, but is headliner on many american and european festivals.

Rayford YouTube